ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ

ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ
icon


Αν έχετε να έρθετε στο Βαθύ με το δικό σας αυτοκίνητο ή έχετε νοικιάσει αυτοκίνητο, τότε μπορείτε να έρθετε εύκολα από την Αθήνα σε περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά.

Ακολουθώντας την Αττική Οδό και στην συνεχεία την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, αμέσως μετά τον Ισθμό, πηγαίνετε δεξιά στην έξοδο 10 (Κόρινθος - Επίδαυρος) και αμέσως μετά στρίβετε αριστερά, κάτω από την γέφυρα, στον δρόμο που οδηγεί στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης και συνεχίζει προς την Επίδαυρο.

Οδηγείτε για 40 περίπου λεπτά και φθάνετε στη διασταύρωση για την Επίδαυρο. Λίγο πριν θα δείτε πινακίδες προς Πόρο ή Σπέτσες. Στη διασταύρωση πηγαίνετε δεξιά και αμέσως μετά στρίβετε αριστερά, κάτω από την γέφυρα.

Συνεχίζετε στον δρόμο αυτόν, συναντώντας δεξιά σας το supermarket "Βασιλόπουλος". Λίγο πιο κάτω συναντάτε μία άλλη διασταύρωση, στην οποία υπάρχει πινακίδα που δείχνει "προς τον Πόρο". Στο σημείο αυτό θα κάνετε λοξώς αριστερά και θα συνεχίσετε τον δρόμο σας για τον Πόρο.

Μετά από 25 περίπου λεπτά θα φτάσετε στον οικισμό των Αγίων Αποστόλων, στον οποίο θα συναντήσετε μια διασταύρωση με πινακίδες, δεξιά για τον Πόρο και αριστερά για τα Μέθανα. Θα ακολουθήσετε τη διαδρομή αριστερά για τα Μέθανα.

Θα περάσετε από τα χωριά "Μεταμόρφωση", "Τακτικούπολη" και κατεβαίνοντας θα συναντήσετε το στενότερο μέρος της χερσονήσου των Μεθάνων, τις Κολώνες, αρκετά πριν τα Μέθανα. Στο σημείο αυτό υπάρχει αριστερά μας πινακίδα προς το Βαθύ. Εκεί θα στρίψετε αριστερά και ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο, σε λίγα λεπτά θα περάσετε από την παραλία της Μαγούλας και στη συνέχεια θα βρεθείτε στο Βαθύ.

Ο δρόμος που ακολουθείτε είναι προέκταση της Εθνικής οδού, αρκετά καλός και για τη συνολική διαδρομή από την Αθήνα μέχρι το Βαθύ, με μία μέση ταχύτητα, χρειάζεστε περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά.

Πατήστε για να δείτε στο διαδραστικό χάρτη της Google, τη διαδρομή για να έρθετε από την Αθήνα μέχρι το Βαθύ


ΜΕ ΤΟ FERRY BOAT ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ
icon


Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν Ferry Boats της "Κοινοπραξίας Ε/Γ - Ο/Γ Πλοίων Σαρωνικού" τα οποία παίρνουν εκτός από επιβάτες, αυτοκίνητα και μηχανές. Το ταξίδι για τα Μέθανα με ενδιάμεσο σταθμό την Αίγινα διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Για να πληροφορηθείτε τις αναχωρήσεις πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά ή των Μεθάνων ή για να βγάλετε εισιτήρια, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά:

1.Πρακτορείο Πειραιά : "Κοινοπραξία Ε/Γ - Ο/Γ Πλοίων Σαρωνικού" 210 - 4117341 / 4171190 / 4126528 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

2.Πρακτορείο Μεθάνων : "Κοινοπραξία Ε/Γ - Ο/Γ Πλοίων Σαρωνικού" Ανάργυρος Μπουρλόκας : 2298093054, 6970311675


ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ
icon


Για να έρθετε από τα Μέθανα στο Βαθύ χρησιμοποιείτε δικό σας μεταφορικό μέσο ή την τοπική συγκοινωνία "Μέθανα - Βαθύ" ή ένα ταξί των Μεθάνων.

Αν έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο τότε από το λιμάνι των Μεθάνων παίρνετε τον παραλιακό δρόμο που οδηγεί στον Πόρο. Μετά από λίγα λεπτά θα συναντήσετε το στενότερο μέρος της χερσονήσου των Μεθάνων, τις Κολώνες.

Στο σημείο αυτό υπάρχει δεξιά σας πινακίδα προς το Βαθύ. Εκεί θα στρίψετε δεξιά και ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο, σε λίγα λεπτά θα περάσετε από την παραλία της Μαγούλας και στη συνέχεια θα βρεθείτε στο Βαθύ σε 20 περίπου λεπτά.
ΜΕ ΤΑΞΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ


Από το αεροδρόμιο των Αθηνών ή από το λιμάνι του Πειραιά μπορείτε να έρθετε στο Βαθύ με ταξί περίπου σε 2 ώρες και 15'

www.dritsastaxi.gr